75f62f40-f083-41cc-9542-3b72bb699bfd (1)

Moeder en dochter met passie voor plantaardige voeding

 
IMG-4416.jpg

Sietse Lodts

Zes jaar geleden besloot ik om plantaardig te gaan eten. Mijn liefde voor dieren en het milieu waren toen de doorslaggevende factor. Nadien ontdekte ik dat de veganistische levensstijl ook voor mijn gezondheid enorme voordelen had. Sinds het begin van mijn reis doorheen veganisme heb ik het aanbod enorm zien groeien. Door het vele experimenteren ontdekte ik hoeveel plezier ik had aan het bedenken van nieuwe recepten en het delen van mijn creaties met anderen. Waar velen veganisme zien als een beperking zie ik het als een enorme verrijking van mijn levensstijl.


Mijn doel is om bij te dragen aan een mooiere toekomst voor de planeet en alle levende wezens. Duurzaamheid draag ik dan ook hoog in het vaandel. Doorheen de jaren groeide mijn passie alsmaar meer, tot het uiteindelijk in oktober allemaal op zijn plaats viel. Sapana was geboren.


Naast experimenten in de keuken hou ik van een wandeling in de natuur, tot rust komen met yoga, klimmen, een wijntje drinken met vrienden of samen met mijn lief en onze camper op avontuur gaan.

 

Danielle Engelen

Door mijn liefde voor dieren ben ik sinds jaar en dag vegetarisch, wat tijdens mijn jeugd niet zo vanzelfsprekend was. Een gezonde levensstijl nastreven vind ik erg belangrijk. Toen mijn dochter plantaardig begon te eten dook ik enthousiast de keuken in en begon te experimenteren met de vele mogelijkheden. Doordat ik ontdekte dat deze keuken zo rijk was besloot ik steeds meer plantaardig te gaan eten en uiteindelijk volledig veganistisch te worden.


Er broeide al langer een idee om samen met mijn dochter iets te doen met onze gedeelde passie en afgelopen zomer kreeg dit meer vorm. We kregen de kans om samen het eten op een yoga weekend te voorzien, hierbij werd al snel duidelijk dat we een  goed team zijn.

Andere mensen verwennen met gezelligheid en lekker eten is het liefste wat ik doe. Hiernaast hou ik van lange wandelingen door de natuur, vergezeld door mijn lieve hond en vrienden.

IMG-4408.jpg
 

Contact

Bedankt voor de inzending!